KAAP HOORN  -  BOCCACCIO    CERVANTES    HEMINGWAY'S    MORO
Teksten op de muur in Hemingway's Cuba

Contact opnemen 050
589 34 09

GEDEMPTE KATTENDIEP 23/1
9711 PL GRONINGEN

Onze keuken is elke dag van de week geopend
vanaf 17:00 uur tot en met 22:00 uur.



De menukaart van Hemingway’s Cuba weerspiegelt de rijke diversiteit aan tradities en culturen die Hemingway op zijn wereldreizen en verblijfplaatsen tegenkwam. Vertrekpunt is het zuiden van de VS, Cuba en de Cariben, aangevuld met veelzijdige en inventieve Afrikaanse-, Franse- en mediterrane invloeden.

Groepsmenu's

Uw diner wordt soms,of voor een gedeelte buiten de kaart om gemaakt. Om dit mogelijk te maken en de kwaliteit te waarborgen serveren wij vanaf 8 personen een menu. Hiervoor hebben wij 4 menu’s, waar u uit kunt kiezen. Exclusievere groepsmenu's en menu's die wat makkelijke binnen elk budget passen. Aan u de keus om uw avond volledig in te richten zoals u dat wenst.

Het menu dat u kiest komt op tafel te liggen als uw gasten een keuze uit verschillende gerechten hebben binnen een bepaalde gang. Deze keuze kunnen ze op de avond zelf aan tafel maken.
De prijzen van de menu’s beginnen bij € 16,75 p.p. en staan vermeld bovenaan elk menu.

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of wensen kunt u ons altijd bellen.

Met vriendelijke groeten,

Hemingway's Cuba
Tel: 050-5893409
    Pappa's Tapas
    • Pappa's Tapas (vanaf 8 personen) € 29.25 [Een prachtige selectie van Hemingway’s favoriete tapas, bestaande uit vier gangen met diverse vlees, vis en vegetarische gerechtjes. Onderstaande kan ook besteld worden zonder het Grand Havana Dessert voor € 22.75 ]
    • Pappa's Tapas; Eerste gang [Pan con Alioli - Stokbrood met alioli en olijven, Sopa de Curry - Kerriesoep met Hollandse garnaaltjes. ]
    • Pappa's Tapas: Tweede gang [Ensalade de Bodeguita - Hemingway’s old school avocadosalade. Salmón Dominucano - Dungesneden gerookte zalmfilet met chefkok’s Harry’s eigen marinade en tzaziki. Enchilada Envoltura - Miniwrap met Spaanse salami, bieslookroomkaas en rucola. Variados Carne y Queso - Seranoham, Chorizo en Manchego. Tostade con Tomate - Geroosterde tostade met tomaat en knoflook.]
    • Pappa's Tapas: Derde gang [Tortilla de Espinacas - Tortilla van wilde spinazie, zoete aardappel, gedroogde tomaatjes en oude kaas. Spareribs de Santiago - De allerlekkerste in Havana Club Rum gemarineerde spareribs. Che’s sizzling hot Prawns - Gepelde gamba’s met knoflook, Spaanse peper en lente-ui. Aros de Cebolla - Krokante uienringen in bierbeslag met aioli. Alitas de Pollo - Krokante kipkluifjes met cajun marinade, geserveerd met Jamaicaanse bbq-saus. Moros y Christianos - Gekruide rijst met paprika. Rojo y Caribean - Roodbaarsfilet Caribean Style met chilipeper en koriander. Maizzz - Mais uit de oven met honing en roomboter.]
    • Pappa's Tapas: Vierde gang [Gran'Havanna Dessert: Bestaande uit wekelijks wisselende huisgemaakte nagerechten.]
    The Old Man's Menu
    • THE OLD MAN’S MENU € 22.50 [Lekker eten in 3 gangen met een keuze uit een vlees, vis of vegetarisch hoofdgerecht. Onderstaande kan ook besteld worden zonder het dessert voor € 16.75.]
    • The Old Man's Menu: Voorgerecht [Pan Habana - Stokbroodje met alioli en olijven en Sopa de Curry - Lichtgebonden milde kerriesoep met Hollandse garnaaltjes.]
    • The Old Man's Menu: Hoofdgerecht [Pollo sata - Brochette van zacht gemarineerde kipdijvlees met casave en tzaziki Of Spareribs de Santiago - De allerlekkerste in Havana Club Rum gemarineerde spareribs, met twee sauzen Of Rojo y fresco - Roodbaarsfilet op Caribische wijze met chilipeper, oregano en koriander Of Tex Mex Enchilada - Wrap gevuld met puntpaprika, quorn, mais, ui en guacamole Of Moros y Cristianos - Authentieke kruidige Cubaanse rijst- schotel met kip, kidneybonen, Mediterraanse tomaatjes, groenten en nacho’s. Geserveerd met ovenheerlijke krieltjes & een frisse salade.]
    • The Old Man's Menu: Nagerecht [Gran'Havanna Dessert: Bestaande uit wekelijks wisselende huisgemaakte nagerechten.]
    La Habana Menu
    • La Habana Menu € 29.50 [Dit menu bieden we uitsluitend aan voor groepen tot max 20 personen Uitgebreid eten in drie gangen met keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. ]
    • La Habana Menu: Voorgerecht [Home made Nachos – Huisgemaakte nacho’s gegratineerd met kaas en tomatensalsa. Met guacamole en crème geserveerd. Pan Mixto - Plankje met warm stokbroodje, Seranoham, Chorizo, alioli, pesto, Manchego en Cabrales.]
    • La Habana Tussengerecht: [Salmón Dominucano - Dungesneden gerookte zalmfilet met chefkok’s Harry’s eigen marinade en tzaziki. Ensalade de Bodeguita - Hemingway’s old school avocadosalade. Enchilada Envoltura - Miniwrap met Spaanse salami, bieslookroomkaas en rucola. Tostade con Tomate - Geroosterde tostade met tomaat en knoflook.]
    • La Habana Menu: Hoofdgerechten [Rojo y fresco - Roodbaarsfilet op Caribische wijze met chilipeper, oregano en koriander. Of Gamba’s a la Plancha - Gamba’s gebakken in knoflook en roomboter met Mediterraanse kruidenolie. Of Pollo sata - Brochette van zacht gemarineerde kipdijvlees met casave en tzaziki. Of Charly’s favourite Entrecote - Entrecôte van Groninger weiderund met zoet-pittige chutney van papaya. Of Tex Mex Enchilada - Wrap gevuld met puntpaprika, quorn, mais, ui en guacamole.]
    • La Habana Menu: Nagerecht [Gran'Havanna Dessert: Bestaande uit wekelijks wisselende huisgemaakte nagerechten.]
    Santiago Menu
    • Santiago Menu: € 32.50 [Dit menu bieden we uitsluitend in buffetvorm aan (vanaf 20 personen) Uitgebreid dineren in drie luxe gangen met keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten ]
    • Santiago Menu: Voorgerecht [Pan Mixto - Warm stokbroodje met seranoham, chorizo, alioli, pesto, manchego en cabrales. Salmón Dominucano - Dungesneden gerookte zalmfilet met chefkok’s Harry’s eigen marinade en tzaziki. Enchilada Envoltura - Miniwrap met Spaanse salami, bieslookroomkaas en rucola. Ensalade de Bodeguita - Hemingway’s old school avocadosalade. Tostade con Tomate - Geroosterde tostade met tomaat en knoflook.]
    • Santiago Menu: Hoofdgerecht [Gamba’s a la Plancha - Gamba’s gebakken in knoflook en roomboter met Mediterraanse kruidenolie. Tortilla de Espinacas - Tortilla van wilde spinazie, zoete aardappel, gedroogde tomaatjes en oude kaas. Salmón Domunicano - Hele zalm gestoomd en overgoten met Mediteraanse kruidenolie. Brochetas de Pollo Marinada - Spiesjes van kip, pittig gemarineerd met chili-knoflookdip. Charlies favorite entrecôte – Langzaam gegaarde gemarineerde entrecote van Gronings weiderund met zoet-pittige chutney van papaya. Geserveerd met ovenheerlijke krieltjes en een frisse salade.]
    • Santiago Menu: Nagerecht [Gran'Havanna Dessert: Bestaande uit wekelijks wisselende huisgemaakte nagerechten.]
    Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief BLIJF OP DE HOOGTE!
    Ontvang per mail onze nieuwsbrief
    NIEUWS RSS
    Koningsdag Is Terrazza Salsa
    Gezocht: Bediening in Cervantes
    Heerlijk genieten met Pasen in de Via Vecchia
    AGENDA RSS
    Vandaag: Live dinermuziek in Hemingway's
    Vandaag: Salsa dansen in Hemingway's
    Morgen: Optreden Joëlle Smidt in Hemingway's
    Morgen: Cuban Cocktail Night
    MENUKAARTEN RSS
    Boccaccio (Toscaans)
    Cervantes (Spaans)
    Hemingway's (Cubaans)
    Kaap Hoorn (Internationaal)
    Moro (Mediterraans)
    Volg ons op Twitter VOLG ONS
    OP TWITTER!

    @viaromanica
    Websites:
     
    Algemeen:
     

    CONCEPT & ONTWIKKELING: SPECKEN.NL